Find de billigste internet udbydere i Danmark

Vi stræber på at give dig de bedste og billigste internet priser.

Fastspeed logo

4.7 / 5 stjerner

1188 kr.

Pris 6 mdr.

Fastspeed blev stiftet i slutningen af 2018 af erfarne veteraner i telebranchen fra TDC, YouSee, Fullrate og Cybercity.
YouSee logo

3 / 5 stjerner

2154 kr.

Pris 6 mdr.

YouSee er det tidligere TDC og en meget velkendt spiller på bredbåndsmarkedet. YouSee kører ofte med et godt bredbåndstilbud, hvor deres bredbånd koster 0 kroner den første måned ligesom oprettelse er gratis. Dette abonnement har en bindingsperiode på seks måneder.
BoligNet Logo

4 / 5 stjerner

1794 kr.

Pris 6 mdr.

Den internetløsning, der byder sig hos bolignet.dk er lidt anderledes end dem, man sædvanligvis ser på markedet. Med Bolignet har du mulighed for at købe internet på almindelig vis ligesom hos andre udbydere, men Bolignet tilbyder også internetløsninger til boligforeninger. Hvis du bor i egen bolig kan du vælge mellem to forskellige internetløsninger: fibernet og mobilt bredbånd.
MaxSpeed logo

4.1 / 5 stjerner

1345 kr.

Pris 6 mdr.

Telenor tilbyder internet til stort set alle husstande i Danmark - enten gennem kabel-tv-stik, fibernet eller mobilt bredbånd. De har en dækning på 98,7%, hvilket betyder at de er landsdækkende. Du kan derfor næsten være sikker på at kunne få bredbånd gennem Telenor.
Telmore logo

4.1 / 5 stjerner

354 kr.

Pris 6 mdr.

Telmore startede i 2000 som det første danske online teleselskab og er i dag en del af Nuuday og benytter sig af TDCs netværk. Næsten 200.000 af Telmores kunder har adgang til streaming og underholdning via Telmore Play, som er et abonnement, der giver adgang til film, serier, musik og meget mere.
JetNet logo

3.8 / 5 stjerner

1554 kr.

Pris 6 mdr.

Jetnet er en relativ ny udbyder, der er ejet af Fastspeed. Jetnets fokus er at levere en rigtig hurtig internetforbindelse til de danske hjem, mens priserne holdes nede i et segment, hvor kun få andre internetudbydere kan være med. På nuværende tidspunkt kan Jetnet levere fiber eller kabel-tv-forbindelse til 2,2 millioner husstande.
Telia logo

4.2 / 5 stjerner

1194 kr.

Pris 6 mdr.

Telia er en af Danmarks største internetudbydere. De har et stort udvalg af TV-pakker og streamingtjenester.
Hiper logo

4.8 / 5 stjerner

1554 kr.

Pris 6 mdr.

Hiper er en dansk internetudbyder, der har fokus på at levere lynhurtigt internet til en fair pris.
Norlys logo

2.8 / 5 stjerner

1254 kr.

Pris 6 mdr.

Norlys er en af Danmarks største internetudbydere. De har længe været på det danske marked og har et stort udvalg af TV-pakker og streamingtjenester.
BornFiber logo

4.4 / 5 stjerner

1156 kr.

Pris 6 mdr.

Lynhurtigt fibernet til dig der bor på Bornholm, Sjælland & Øerne. Med fibernet kan du fremtidssikre din bolig med den mest stabile og lynhurtige internetforbindelse. Så kan alle i hjemmet trygt streame, game og arbejde hjemmefra. Helt uden afbrydelser.
CBB Mobil logo

4.6 / 5 stjerner

1374 kr.

Pris 6 mdr.

CBB Mobil tilbyder mobilt bredbånd til gode priser. Du kan vælge et abonnement med helt op til 1.000 GB data. Det giver dig mulighed for at bruge mobilt bredbånd som dit foretrukne internet derhjemme.
CallMe logo

4.3 / 5 stjerner

294 kr.

Pris 6 mdr.

Billigt. Nemt. Punktum. Så enkelt kan det siges. Det er hvad CALL ME er, og hvad du kan forvente af os som kunde - et mobilselskab med nemme og enkle produkter til lavpris. Længere er den ikke.
Allente logo

2.9 / 5 stjerner

1974 kr.

Pris 6 mdr.

Med Allente får du masser af film, serier, børneprogrammer og sport samlet på ét sted. Kom i gang med det samme og afmeld, når du vil. Der er ikke brug for ekstra udstyr, da du kan se dine nye og gamle favoritprogrammer via Allente-appen, der er tilgængelig på mobil, tablet, Apple TV, Chromecast og Smart-TV.
Alka Mobil Logo

4.6 / 5 stjerner

234 kr.

Pris 6 mdr.

Alka Mobil er et tilbud til kunder i Alka eller medlemmer af de fagforeninger, som de samarbejder med. Alka Mobil tilbyder enkle og billige mobilabonnement til et hvert behov. Alle abonnementer har fri tale/sms/mms. Oprettelse og overflytning af nummer er gratis. Alka Mobil er for kunder i Alka Forsikring og medlemmer af de fagforeninger som Alka samarbejder med samt dig med PlusKort.
eesy logo

4.3 / 5 stjerner

514 kr.

Pris 6 mdr.

Med et mobilabonnement fra eesy får du en simpel mobilpakke til en skarp pris. Der er ingen binding eller gebyrer - og du kommer på Danmarks bedste mobilnet fra TDC NET. eesy er et 100 % digitalt teleselskab. Hos os skal du ikke vælge mellem en masse uigennemskuelige abonnementer med overflødigt fyld.
Ewii logo

4.1 / 5 stjerner

1374 kr.

Pris 6 mdr.

Hos EWII kan du få lynhurtigt og stabilt fibernet til en god pris. EWII har 100 % tilfredshedsgaranti, ingen binding og døgnåben support. EWII leverer pålidelig og bæredygtig energi til private kunder. Med innovative løsninger og personlig rådgivning hjælper EWII dig med at reducere dit energiforbrug og skåne miljøet.
Viaplay logo

1.3 / 5 stjerner

894 kr.

Pris 6 mdr.

Viaplay har to streamingtjeneste-pakker: Viaplay Film & Serier og Viaplay Total. Med Viaplay Film & Serier kan du se et stort udbud af de nyeste film og serier - indenfor alle genrer såsom drama, krimi, thriller og komedie til en pris på 149 kr. om måneden. Viaplay Total tilbyder samme udvalg som Viaplay Film & Serier, men har derudover også sport og fighting inkluderet i abonnementet. Dette abonnement fås til 499 kr.